Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Lagt inn under Filmer av - mars 04, 2018
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Frances McDormand spiller hovedrollen som den fortvilede Mildred Hayes. Frustrert over fremgangen til det lokale politiet i å finne hennes datters morder, tar hun saken i egne hender for å finne de ansvarlige som stod bak det brutale mordet noen måneder tidligere. Mildred Hayes stiller byens høyt respekterte politisjef mot veggen (Woody Harrelsson) på kontroversielt vis, gjennom å sette opp store reklameskilt med et budskap rettet direkte mot han. Når andreoffiser Dixon blir involvert i etterretningen forverres situasjonen ytterligere og det blir en kamp mellom Mildred og lokalpolitiet i Ebbing.

Den lange tittelen på kan omtrent være nok til å frembringe en gjesp, men «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» er faktisk en overraskende underholdende film som absolutt kan anbefales. Mildred Hayes er muligens i overkant lite fornøyd med tilværelsen eller omgivelsene og det er vanskelig å sympatisere med henne hele tiden. Det samme kan forsåvidt sies om Sam Rockwells karakter, politimannen Dixon, som er ganske ufordragelig, men samtidig veldig (ufrivillig) morsom. Filmen er nok ikke for alle, men jeg hadde ihvertfall en ganske strålende tid foran skjermen.

Dette innlegget er skrevet av Haavard