Coco

Lagt inn under Filmer av - mars 17, 2018
Coco

Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer Miguel om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol, Ernesto de la Cruz. Desperat etter å bevise sitt talent, ender Miguel opp i det fantastiske og fargerike «De dødes land» etter en rekke mystiske hendelser. Underveis møter han den sjarmerende luringen, Hector, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak Miguels slektshistorie.

At Pixar ligger et hestehode foran sine konkurrenter når det gjelder animasjonsteknikk får vi nok et bevis for i «Coco», en spektakulær visuell opplevelse og en morsomt fortalt historie om hvordan alt dette med livet etter døden «fungerer». Det er utrolig mye god humor her, samtidig som filmen har en litt trist undertone og kanskje ikke vil passe for de aller minste barna. Men for meg passet den utmerket, og jeg kan ikke annet enn å glede meg til neste prosjekt fra geniene i Pixar. Dødsbra!

Dette innlegget er skrevet av Haavard