The Haunting of Hill House

Lagt inn under TV-serier av - januar 17, 2019
The Haunting of Hill House

«The Haunting of Hill House» er en moderne tv-versjon av Shirley Jacksons legendariske roman med samme navn, om fem søsken som vokser opp i det mest kjente hjemsøkte huset i Amerika. Nå som voksne, blir de gjenforent da det skjer noe med den yngste søstra. Dette fører igjen til at de endelig må konfrontere spøkelsene fra fortiden… som lurer i hodene deres… og noen som muligens faktisk lurer rundt i skyggene i det ikoniske Hill House.

Dette er utvilsomt en av de beste tv-seriene som kom i 2018, selv om den er innenfor sjangeren grøss og gru. Den hopper frem og tilbake i tid, og vi får være med på historien da søskenene var barn, og nå når de er voksne. Det er ikke en 10 episoders «jump-scare»-fest dette her, noe som ville vært helt jævlig, men når vi først blir skremt gjøres det ordentlig. «The Haunting of Hill House» er en intelligent og skummel serie som alle bør få med seg, den er rett og slett skrekkelig deilig og herlig ubehagelig. God fornøyelse!

Dette innlegget er skrevet av Haavard