Upgrade

Lagt inn under Filmer av - januar 20, 2019
Upgrade

Etter at hans kone blir drept i et brutalt angrep som også gjør han lam, blir Grey Trace kontaktet av en steinrik oppfinner som har en eksperimentell kur som vil «oppgradere» kroppen hans. Kuren, et kunstig intelligent implantat kalt STEM, gir Grey uante fysiske muligheter, noe som igjen gir ham muligheten til å søke hevn overfor de som drepte hans kone og etterlot ham for å dø.

«Upgrade» er en lavbudsjetts sci-fi film som har en del stilige sekvenser, ikke minst når Grey Trace, spilt av Logan Marshall, banker sine fiender. Da går det fort i svingene og det er imponerende godt laget. Stemningen i filmen er også god, og det meste ser bedre ut enn man kunne forvente i en film som dette. Men selve historien er kanskje ikke like imponerende, og til tross for at den kun varer i 95 minutter føles den litt langdryg. Men absolutt en severdig sak dette her…

Dette innlegget er skrevet av Haavard