The Sisters Brothers

Lagt inn under Filmer av - februar 02, 2019
The Sisters Brothers

Året er 1851 og vi befinner oss i den villeste vesten. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drapsmenn og nådeløse dusørjegere. Nå er de på jakt etter Hermann Kermit Warm, som etter sigende har funnet opp en genial måte å vaske fram gull. Han skylder en god slump penger og ønskes utlevert død eller levende. Helst det første.

Bak denne litt merkelige filmtittelen finner vi en western som nok burde ha vært et del hakk bedre enn det den faktisk er. Med John C. Reilly, Joaquin Phoenix og Jake Gyllenhaal i hovedrollene skal man omtrent kunne forvente en kanonfilm, noe «The Sisters Brothers» dessverre ikke er. Den er på ingen måte direkte dårlig, bare litt kjedelig og uinteressant. Til tross for at jeg så denne for ganske kort tid siden husker jeg nesten ingenting av den, noe som ikke er et godt tegn…

Dette innlegget er skrevet av Haavard