Smallfoot

Lagt inn under Filmer av - februar 02, 2019
Smallfoot

Migo er en Yeti som aner ingen fred og fare når et fly plutselig styrter inn i fjellet, og han oppdager noe han trodde ikke eksisterte – et menneske. Nå må han overbevise de andre. Nyhetene av denne smallfoot’en vil gir ham berømmelse og en sjanse med drømmenes jente. Dette skaper også uro for det lille beskjedne Yeti samfunnet over hva som ellers kan være der ute i den store verden utenfor deres snødekte landsby.

Jeg er en stor fan av veldig mange animasjonsfilmer, og selv om «Smallfoot» ikke traff meg helt som jeg hadde håpet på, er det fremdeles en morsom og fartsfull liten sak som passer for alle aldre. Det er et par hysterisk morsomme scener i filmen, mens andre ikke er like gode. Spesielt misliker jeg når det plutselig braser ut i musikknummer som om det skulle være en musikal vi så på. Det er en del av disse her, og de er nok kanskje myntet mest på små jenter som liker «Frost» og «Vaiana» osv. For meg er det bare irriterende. Men uansett, «Smallfoot» er totalt sett en koselig film som jeg er sikker på at ungene mine vil like.

Dette innlegget er skrevet av Haavard