First Man

Lagt inn under Filmer av - februar 02, 2019
First Man

«First Man» er regissert av den Oscar-vinnende Damien Chazelle, og hovedrollen som Neil Armstrong spilles av Ryan Gosling. Vi får ta del i historien om NASAs ufattelige månelanding i 1969, men filmen fokuserer også på årene i forkant, og da spesielt på Neil Armstrong. Hvordan ble det til at Armstrong ble førstemann på månen, og hvordan var det i det hele tatt mulig å gjennomføre dette?

Jeg blir nesten svett i hjernen når jeg tenker på at det gikk mennesker på månen i 1969, altså for 50 år siden.. Det skulle faen ikke være mulig. «First Man» er en historieleksjon som er både intens, spennende og interessant. Ryan Gosling er som vanlig god i sin rolle, noe resten av filmens besetning også er, blant andre Claire Foy, aka the Queen. Anbefales!

Dette innlegget er skrevet av Haavard