A Star Is Born

Lagt inn under Filmer av - februar 20, 2019
A Star Is Born

I «A Star is born» møter vi Bradley Cooper som spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg. Hun har nettopp gitt opp drømmen sin om å bli stor artist, helt til Jack fører henne inn i rampelyset igjen. Men når karrieren til Ally tar av, så bryter den personlige siden av forholdet deres sammen og Jack kjemper samtidig en kamp med sine egne indre demoner.

At Lady Gaga kan synge er vel de fleste klar over. At hun er en habil skuespiller derimot, det visste ihvertfall ikke jeg før nå, selv om jeg vet at hun har vært med i et par tv-serier tidligere. Både hun og Bradley Cooper, som forøvrig også har regissert «A Star is Born», gjør sine saker meget bra. Filmen er god den, og byr på en del ålreit musikk, samt en del som ikke fenger like godt. Til tross for at den kanskje er litt forutsigbar, hadde jeg et par trivelige timer foran skjermen.

Dette innlegget er skrevet av Haavard