Bohemian Rhapsody

Lagt inn under Filmer av - februar 20, 2019
Bohemian Rhapsody

«Bohemian Rhapsody» er en hyllest til Queen, deres musikk og deres ekstraordinære vokalist Freddie Mercury, som trosset stereotyper og ble en av verdens mest elskede entertainere. Filmen følger bandets fremgang gjennom deres ikoniske låter og revolusjonerende lyd – og deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil spinner ut av kontroll og som velger å satse på en solokarriere. Freddie Mercury som har lidd sterkt uten samarbeidet med Queen klarer å samle bandet til en triumferende gjenforening ved Live Aid.

Man tenker kanskje ikke ofte nok over hvor mye bra musikk Queen egentlig har gitt ut. I «Bohemian Rhapsody» kommer mange av deres hits som perler på en snor, samtidig som man kan la seg imponere over Rami Malek (Mr. Robot) og hans fabelaktige prestasjon som den noget spesielle Freddie Mercury. Hvordan en haug av kritikere ikke kan like denne filmen er for meg totalt uforståelig. Den har omtrent alt; humor, dramatikk, en interessant historie, kul musikk og gode skuespillere. Hva mer kan en poor boy ønske seg?

Dette innlegget er skrevet av Haavard