Mortal Engines

Lagt inn under Filmer av - februar 20, 2019
Mortal Engines

Etter at en stor krig la nesten hele verden i ruiner, har de overlevende bosatt seg i store byer på hjul, som beveger seg rundt for å angripe andre byer og plyndre ressursene deres. «Mortal Engines» er basert på den bestselgende romanserien med samme navn. Filmen er forvørig produsert av «Ringenes Herre»-regissør Peter Jackson.

Ja, hva faen skal man si…? «Mortal Engines» er en vanvittig imponerende effekt-orgie som blir fullstendig ødelagt av forferdelig banale dialoger og et par helt utrolig jævlige karakterer, som man bare ønsker skal forsvinne fra skjermen, noe de dessverre ikke gjør. Filmens historie fremstår heller ikke særlig imponerende, og dette er et tilfelle der jeg antar at boka, eller bøkene, er mye bedre enn filmen. Jeg gadd ikke å se ferdig de cirka 30 siste minuttene av denne latterlige fadesen, og det vil overraske meg om den plutselig ble fantasisk den siste halvtimen. Styr unna!

Dette innlegget er skrevet av Haavard