The Marvelous Mrs. Maisel

Lagt inn under TV-serier av - mars 17, 2019
The Marvelous Mrs. Maisel

«The Marvelous Mrs. Maisel» er en serie satt til Manhattan på 1950-tallet. Vi følger Miriam «Midge» Maisel, ei blid, energisk, skarp jødisk ung dame som lever livet sitt akkurat sånn som hun hadde planlagt det; Hun har gått på college, fått seg en ektemann og to barn. Mannen drømmer om å bli stand-up komiker, mens det kanskje er Miriam selv som har det komiske talentet av de to. Uansett, drømmelivet hennes blir snudd på hodet da ekteskapet slår sprekker, og hun må flytte hjem til foreldrene, som bor i etasjen over i et flott leilighetskompleks.

Det er lett å la seg imponere over mye i «The Marvelous Mrs. Maisel», ikke minst de tidsriktige kostymene, bilene, bygningene og ellers små detaljer over det hele. Serien er forsåvidt koselig nok, men fremstår tidvis som temmelig anmasende, og egentlig overraskende lite morsom. Joda, innimellom er det scener og dialoger som får meg til å humre lett for meg selv, men alt i alt er dette kun en brukbar dramaserie dårlig forkledd som en komedie. Halvveis ut i sesong 2 merket jeg at dette kanskje ikke helt er serien for meg, men jeg kan allikevel skjønne hvorfor andre liker den.

Dette innlegget er skrevet av Haavard