Spider-Man: Into the Spider-Verse

Lagt inn under Filmer av - mars 17, 2019
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales får superkrefter etter et edderkoppbitt, og oppdager et parallelt univers hvor det finnes mer enn bare én Spider-Man. Han må slå seg sammen med Peter Parker og de andre Spider-folkene for å bekjempe en trussel som også kan utslette hans egen verden.

Det første kvarteret av «Spider-Man: Into the Spider-Verse» synes jeg var ganske merkelig. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg likte det jeg så eller ikke. Men det gjorde jeg. Etterhvert som filmen utfolder seg får vi bli med på en fantastisk visuell reise, med en animasjonsteknikk i ypperste klasse, masse heftig action og god humor. Fra midten av filmen og utover satt jeg stort sett bare og gliste foran skjermen til tross for små episoder som ble litt i rareste laget for meg. Dette er uansett den beste Spider-Man filmen jeg har sett, og jeg har sett ganske mange. Anbefales!

Dette innlegget er skrevet av Haavard