Instant Family

Lagt inn under Filmer av - mars 24, 2019
Instant Family

Pete og Ellie, spilt av henholdsvis Mark Wahlberg og Rose Byrne lever et fint liv, koser seg med vin og date-nights uten en haug med unger som plager dem hele tiden. Men en dag finner de ut at de skal bli fosterforeldre, noe som selvsagt endrer hverdagen deres ganske betraktelig. «Instant Family» er en komedie med Wahlberg, Byrne og det unge stjerneskuddet Isabela Moner, sist sett i «Sicario: Day of the Soldado» i hovedrollene.

Jeg ble litt overrasket over «Instant Family», som er litt mindre komisk enn det jeg hadde forventet med denne rollebesetningen og regissør Sean Anders bak spakene. Humoren er relativt «normal» og filmen føles mer ordentlig enn for eksempel «Horrible Bosses 2″ og «Daddy`s Home»-filmene som Anders tidligere har regissert. Den har enkelte scener som er veldig morsomme, samt noen som ikke treffer i det hele tatt. Men alt i alt en ganske koselig komedie som trygt kan sees sammen med (foster)barna dine.

Dette innlegget er skrevet av Haavard