Aquaman

Lagt inn under Filmer av - mars 24, 2019
Aquaman

«Aquaman», med Jason Momoa i tittelrollen, er filmen om historien til Arthur Curry som er halvt menneske, og halvt havmann, noe som gjør at han heldigvis kan puste under vann, ellers hadde dette blitt en kort film. Det er et actionfylt eventyr i den visuelt nyskapt undervannsverdenen, Atlantis, i de syv hav. De som klarer å se hele filmen ferdig vil få bli med på reisen gjennom hans liv – en historie som ikke bare vil tvinge ham til å konfrontere hvem han egentlig er, men også om han er verdig tittelen han ble født til å være … en konge.

Til tross for at vi møter tøffingen Jason Momoa fra «Game of Thrones» i hovedrollen, merket jeg tildlig at dette ikke var filmen jeg hadde håpet på. Det er så mange spesialeffekter at det blir for mye av det gode. Her må det være lov å si at spesialeffektteamet har tatt seg vann over hodet. Joda, enkelte scener og effekter er imponerende og ganske kule…. men Atlantis, undervannsbyen, er så glorete og gjennomsyret av CGI at jeg nesten blir svimmel av å se på. Men det som allikevel er hovedproblemet med «Aquaman» er den usedvanlige dårlige dialogen og et par skuespillere som overhodet ikke har noe å gjøre på dette nivået. Det blir rett og slett pinlig dårlig innimellom. Jeg så cirka 90 minutter av denne utvannede historien før jeg faktisk ikke klarte å se videre. Nei, jeg ville heller sett Aquaman-versjonen fra «Entourage», for denne her var van(n)vittig elendig.

Dette innlegget er skrevet av Haavard