Ralph Breaks the Internet

Lagt inn under Filmer av - mars 24, 2019
Ralph Breaks the Internet

Videospillets skurk Wreck-it-Ralph og hans bråkmaker-venninne Vanellope  setter alt på spill når de reiser ut i det verdensomspennende internettet på jakt etter en erstatningsdel, slik at Vaniljes spill skal overleve i arkaden. Ralph og Vanellope må stole på Internetts innbyggere, Netizens i jakten på den utdaterte delen, men med hjelp av Yesss, hovedalgoritmen for et av de mest populære sidene på Internett og den supertøffe racerbil-sjåføren Shank, fra bilspillet alle spiller, Slaughter Race legger de ut på en reise som aldri kan «ctrl+alt+del».

Jeg lot meg «rive» med av den første filmen i serien, «Wreck-It Ralph» fra 2012, og synes fremdeles at det er en av de beste animasjonsfilmenen jeg har sett. «Ralph Breaks the Internet» følger i samme fotspor som forgjengeren, men den klarer ikke helt å sjarmere meg i like stor grad som den første. Den er veldig kul og utrolig stilig laget, men allikevel føles det som om noe mangler. Dessuten varer den kanskje littegrann for lenge. Men den er uansett bedre enn de aller fleste animasjonsfilmene som lages for tiden og kan godt anbefales til både store og små.

Dette innlegget er skrevet av Haavard