Narcos: Mexico

Lagt inn under TV-serier av - mai 13, 2019
Narcos: Mexico

«Narcos: Mexico» handler i all hovedsak om Félix Gallardo som på 1980-tallet tok føringen og sto bak det beryktede Guadalajara-kartellet, som vokste seg til et enormt narko-imperium. Vi følger også DEA-agenten Kiki Camarena og hans kone og sønn, som flytter fra California til nettopp Guadalajara for å jobbe mot mennesker som Gallardo. Han skjønner tidlig at det kan bli mer utfordrende enn han noensinne kunne forestille seg.

Jeg regner med at alle har sett «Narcos», som omhandlet narkokartellene i Colombia. Hvis ikke er det bare å sette i gang ASAP! «Narcos: Mexico» er som navnet tilsier, samme opplegg men denne gangen satt til Mexico. Og det er nesten like bra som sin «originale» storebror. Den bygger på samme lest og forteller en interessant historie om hvordan de første kartellene opprinnelig oppsto. Jeg så serien ferdig bare dager etter den ble sluppet på Netflix, har bare vært litt sløv med disse anmeldelsene i det siste. For det beklager jeg…… ikke. Men denne må sees!

Dette innlegget er skrevet av Haavard