Fyre

Lagt inn under Filmer av - mai 13, 2019
Fyre

«Fyre Festival» skulle bli tidenes mest luksuriøse musikkfestival, stiftet av Billy McFarland, CEO av Fyre Media Inc, og rapperen Ja Rule. Den ble skapt med hensikt å promotere selskapets app, Fyre, en applikasjon som skulle gjøre booking av musikere og band enklere. Festivalen skulle avholdes på våren 2017 på en øy i Bahamas. Mange kjente influencere og supermodeller ble betalt for å promotere festivalen på Instagram og andre sosiale medier, noe som skapte enorm interesse rundt arrangementet.

Det er vel ingen hemmelighet at «Fyre Festival» ikke gikk helt etter planen, og i denne dokumentarfilmen får vi bli med bak kulissene under planleggingen av festivalen og hele veien utover til det som må kalles tidenes festival-mageplask. En av bakmennene, Billy McFarland, ser ut som en slesk fyr, og jommen er han ikke det også. En sånn type som lover og lyger med et lurt smil om munnen. Du kjenner sikkert en du også. Så uten å spoile altfor mye; det er deilig å se når den typen mennesker mislykkes. Haha, din miss!

Dette innlegget er skrevet av Haavard