Barry

Lagt inn under TV-serier av - mai 13, 2019
Barry

Bill Hader spiller den lett deprimerte, billige leiemorderen fra midtvesten ved navn Barry. Ensom og misfornøyd med tilværelsen takker han motvillig ja til å reise til Los Angeles for å utføre et drap på en aspirerende skuespiller. Barry følger sitt «mål» i en time i teatergruppen han spiller i, og oppdager at han selv blir akseptert i gruppen med de ivrige og håpefulle menneskene i gruppen. Han ønsker å starte et nytt liv som skuespiller, men hans kriminelle fortid vil ikke gi slipp. Kan han finne en måte å balansere begge verdener på?

«Barry» er for tiden godt inne i sin andre sesong, og jeg håper inderlig det blir mange flere av dem i årene som kommer. Bill Hader er fabelaktig som Barry, og serien kan skilte med masse bra svart humor, seriøst drama og en del action og spenning. Dette er en godbit som jeg ikke er helt sikker på at folk flest har fått med seg ennå. Har du HBO (eller bare internettilgang) bør du absolutt sjekke ut denne.

Dette innlegget er skrevet av Haavard