Om FilmKongen

Jeg heter Haavard, har ei fantastisk kone, to flotte sønner og ei nydelig datter. Jeg har alltid vært litt over middels interessert i filmer og tv-serier, og har skrevet filmanmeldelser i noen år nå på et privat «kamerat-forum». Databasen der begynte å bli såpass omfattende at jeg fant ut at det var like greit å dele dem med folket, om enn i en litt redigert (snillere) utgave. Navnet FilmKongen kommer egentlig bare av at det hørtes passende ut, ikke det at jeg anser meg som en ekspert på området, men siden det allerede finnes et velfungerende FilmPoliti, tenkte jeg at en FilmKonge kunne være fin å ha også.

Mine omtaler er ikke spesielt omfattende, jeg liker ikke å avsløre for mye av filmens handling og historie, og prøver heller med noen få setninger å si hva jeg synes er bra eller dårlig. Jeg får ikke betalt for å gjøre dette, har ei heller et pressekort for å gå på førvisninger av filmer, så anmeldelsene kommer litt i rykk og napp, alt ettersom når jeg faktisk ser dem. Det kan være at jeg leier filmer/tv-serier, kjøper dem eller rett og slett laster dem ned (fysjom!).

I 2011 kom en film som het «The Tree of Life», som vant masse priser, fikk seksere i terningkast osv. Hvis du er en av dem som elsket denne filmen, tror jeg kanskje ikke vi er helt på samme bølgelengde. Jeg liker mye rart, i forskjellige sjangere, men akkurat den nevnte filmen er noe av det jævligste jeg noensinne har sett. Så vet du det. Kos deg på siden min, kanskje du finner en godbit du ikke hadde vært borti før?